Primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu a declarat că va semna astăzi o dispoziție de eliberare a conducerii Pieței Centrale din Chișinău. Acesta spune că a primit câteva petiții din partea agenților economici, în care este sesizat că se fac colectări ilegale de taxe de la agenții economici. 

„După ședință voi semna dispoziția de eliberare a directorului Pieței Centrale și a conducerii Pieței Centrale”, a spus Codreanu.

De asemenea, Codreanu a spus că va cere demisia arhitectului-șef al capitalei Sergiu Borozan.

Am ajuns în anul 2019 ca oamenii să urce la etajul doi și să întrebe cine este ultimul în rând. Toate solicitările mele la direcția arhitectură și urbanism de a veni cu un sistem online de înscriere, la toate primeam răspuns că este, Centrul de Informare, unde depui doar vii și depui documentul și după asta oricum alergi ca veverița pe coridoare”, a spus primarul Codreanu.

Contactat de TV8.md, Sergiu Borozan a spus că a fost luat prin surprindere de anunțul lui Ruslan Codreanu și că, ar putea să plece din funcție, dacă i se va cere acest lucru.

Vom reveni cu detalii pe parcursul zilei.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!