/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, vizita lui Putin și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Un bărbat, reținut de oamenii legii după doi ani de căutări. Unde a fost găsit tânărul

missing
01 aprilie 2019, ora 14:28

Un tânăr de 28 de ani, căutat de autorități pentru sărvârșirea unei infracțiuni grave, a fost reținut de către polițiștii de frontieră în localitatea Grimăncăuți. Bărbatul, sub identitatea unei persoane străine, a reușit să se ascundă de Poliție timp de doi ani.

„La sfârșitul săptămânii trecute, în timpul patrulării zonei de competență, angajații Sectorului Poliției de Frontieră Briceni au oprit în drum spre Grimăncăuți pentru verificările de rigoare un bărbat, care greu și-a putut justifica aflarea în regiune. Din spusele acestuia ar fi locuitor al satului Isăicani, raionul Nisporeni și ar fi venit în nordul țării pentru a se angaja la muncă. Deoarece existau suspiciuni cu privire la declarațiile bărbatului, polițiștii de frontieră i-au solicitat să meargă la sediul Sectorului pentru a continua cercetările și pentru ca reținutul să-și confirme declarațiile”, informează Poliția de Frontieră.

În rezultatul verificării identității persoanei s-a stabilit că pe numele adevărat al acesteia figura o dispoziție. Tânărul a fost dat în căutare de către Inspectoratul de Poliție Nisporeni, în noiembrie 2017, pentru că ar comite o infracțiune, raport sexual cu o persoană care nu a împlinit vârsta de 16 ani. Într-un final bărbatul a recunoscut că se afla în Grimăncăuți pentru a se ascunde de Poliție, reușindu-i până acum să o facă, luându-și altă identitate.

Conform procedurilor legale, persoana va fi transmisă organelor competente pentru asigurarea deciziei privind infracţiunea comisă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram