/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ A fost găsit bărbatul care arunca cauciucuri uzate în parc. Cine s-a dovedit a fi acesta

missing
01 aprilie 2019, ora 15:17

A fost identificat bărbatul care arunca cauciucuri uzate în parcul de pe strada I. L. Caragiale. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 52 de ani din Capitală. El a fost condus la Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru documentare.

Bărbatul a fost identificat după ce Inspectoratul de Poliție a sectorului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, s-a autosesizat cu privire la imaginile video apărute pe rețelele de socializare pe data de 26 martie, informează oamenii legii.

În privința bărbatului a fost întocmit un proces verbal cu privire la încălcarea regulilor de asigurare a curățeniei în localitățile urbane şi rurale, care se sancționează cu amendă de la 18 la 36 de unități convenționale sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 20 la 60 de ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram