/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Chirtoacă: ACUM trebuie să trimită urgent scrisori fiecărui deputat și lui Dodon. „Astfel, va fi demascat că susține regimul lui Plahotniuc”

02 aprilie 2019, ora 12:38

Președintele Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, îi îndeamnă pe deputații din Blocul ACUM să le trimită urgent scrisori tuturor deputaților din Parlament, la care să atașeze pachetul de legi, propus anterior, solicitându-le să-l voteze: „Astfel, fiecare deputat va trebui să răspundă personal, în fața întregii societăți, dacă vrea și susține scoaterea RM de sub dictatura lui Plahotniuc”, a spus Chirtoacă într-o declarație publică.

„Majoritatea celor de la PSRM, PDM și ȘOR, nu vor răspunde sau vor da un răspuns în bătaie de joc. Însa, tocmai asta îi va demasca și prin asta își vor arăta complicitatea, fără să se poată ascunde în spatele fracțiunilor lor și a liderilor de partid. În caz de alegeri anticipate, vom avea argumentul că, în afară de cei 26 de deputați de la ACUM, restul, direct sau indirect, sunt ai lui Plahotniuc, iar asta va fi de ajutor pentru a le tăia din scorul electoral”, a spus Dorin Chirtoacă.

Liderul PL susține că o adresare în acest sens trebuie transmisă și președintelui Igor Dodon: „Să facă și el o inițiativă legislativă în acest sens, astfel va fi demascat încă o dată că susține regimul lui Plahotniuc. Acest lucru trebuie făcut neîntârziat, astfel încât să fie demontate insinuările PDM, precum că «ACUM vrea haos și împinge Moldova în anticipate»”, a spus Chirtoacă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram