/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/LIVE VIDEO/ UPDATE. Bocul ACUM a părăsit sala, lăsându-i singuri pe deputații partidului Șor

missing
02 aprilie 2019, ora 10:14

UPDATE. 10.11 Marina Tauber a declarat că pachetul de legi al blocului ACUM este populist, totuși aceasta spune că au venit aici, împuterniciți de către conducerea partidului Șor, pentru a le discuta. Potrivit lui Tauber, deși pachetul pare abstract, ei vor să afle dacă acest pachet de legi va lucra pentru simpli cetățeni și au și ei careva propuneri.

UPDATE. 10:07. Sigurii deputați care au venit la discuțiile lansate sunt deputații partidului Șor. În timp ce aceștia au intrat în sală, deputați blocului ACUM au constat că nu au venit deputați care nu sunt supuși regimului oligarhic și au părăsit sala.

UPDATE. 10:02 La discuții nu a venit niciun reprezentant al altei fracțiuni, cu excepția deputaților ACUM. Primele declarații ale lui Năstase și Maia Sandu:

Andrei Năstase: Constatăm că alți deputați nu au venit la această discuție, care sunt considerentele, așteptăm să le cunoaștem

Maia Sandu: Regretăm că în afară de deputații ACUM nu s-au găsit alți deputați să vină să discute despre modalitățile prin care se poate elibera statul R. Moldova de sub mâinile unui grup oligarhic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram