Lidera PSRM afirmă că deputații PSRM nu au fost prezenți la discuțiile inițiate de blocul ACUM deoarece nu au fost invitați. Potrivit ei, au fost invitați deputați, pe când PSRM este o fracțiune integră. Declarațiile au fost făcute după consultările cu PDM, realizate la inițiativa șefului statului.

„Noi, Partidul Socialiștilor, fracțiunea noastră, nu am fost invitați. Noi am văzut că au fost invitați doar deputați. Noi suntem o fracțiune integră și ca fracțiune nu am fost invitați”, a declarat Greceanîi.

Cu referire la inițiativele blocului ACUM, lidera PSRM a spus că e prematur să anunțe dacă acestea vor fi susținute sau nu, deoarece nu este o majoritare parlamentară. În același timp, Greceanîi a precizat că ușile partidului sunt încă deschise.

Precizăm că blocul ACUM a invitat deputații, care nu sunt controlați de regimul oligarhic, la discuții, însă singurii deputați care au venit au fost reprezentanții partidului Șor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!