Patru partide din Republica Moldova, din totalul celor 46 care sunt înregistrate la Ministerul Justiției, nu au prezentat nici până azi raportul anual privind gestiunea financiară a partidului pentru anul 2018, la Comisia Electorală Centrală (CEC). 

Potrivit CEC, este vorba despre: Partidul Politic Partidul Ruso-Slavean din Moldova; Partidul Politic Partidul Renașterii; Partidul Politic Casa Noastră-Moldova și Partidul Socialist din Moldova.

Formațiunile politice care nu au prezentat rapoartele riscă amenzi: de la 180 la 300 de unităţi convenţionale (de la 9 mii lei la 15 mii lei) aplicată persoanei cu funcţie de răspundere.

Termenul limită de prezentare a rapoartelor pentru anul 2018, a expirat pe 31 martie 2019.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!