/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Patrupeda polițiștilor de frontieră a reușit să ia urma unui „hoț”. Unde a fost prins pungașul

missing
02 aprilie 2019, ora 14:32

Polițiștii de Frontieră din Cuhnești au reușit cu ajutorul patrupedei, pe nume Rada să ia urma unui „hoț”, asta după ce un locuitor al satului Balatina a anunțat oamenii legii precum că din autoturismul, parcat în curtea casei sale, a fost sustrasă o geantă cu mai multe documente și bunuri personale.

La scurt timp, polițiștii au fost conduși în gospodăria altui consătean, care conform informațiilor deținute nu era la prima abatere de acest gen. Bărbatul era vestit în regiune prin multiplele ilegalități săvârșite, informează Poliția de Frontieră.

Ajutorul patrupedei a fost solicitat după ce pe data de 1 aprilie curent, Inspectoratul de Poliție Glodeni a cerut susținerea polițiștilor de frontieră în examinarea unui furt. Cazul în continuare este cercetat de către oamenii legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram