Polițiștii de Frontieră din Cuhnești au reușit cu ajutorul patrupedei, pe nume Rada să ia urma unui „hoț”, asta după ce un locuitor al satului Balatina a anunțat oamenii legii precum că din autoturismul, parcat în curtea casei sale, a fost sustrasă o geantă cu mai multe documente și bunuri personale.

La scurt timp, polițiștii au fost conduși în gospodăria altui consătean, care conform informațiilor deținute nu era la prima abatere de acest gen. Bărbatul era vestit în regiune prin multiplele ilegalități săvârșite, informează Poliția de Frontieră.

Ajutorul patrupedei a fost solicitat după ce pe data de 1 aprilie curent, Inspectoratul de Poliție Glodeni a cerut susținerea polițiștilor de frontieră în examinarea unui furt. Cazul în continuare este cercetat de către oamenii legii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!