/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Cum răspunde Tauber la întrebările jurnaliștilor despre raportul Kroll și furtul miliardului

missing
02 aprilie 2019, ora 11:25

Singurii deputați care au venit la discuțiile lansate de Blocul ACUM sunt deputații partidului Șor. În timp ce aceștia au intrat în sală, Blocul ACUM au părăsit sala. În cele din urmă, deputata Marina Tauber a rămas pentru a răspunde la întrebările jurnaliștilor. Astfel, aceasta a fost întrebată de mai multe ori despre raportul Kroll și furtul miliardului, însă a menționat că nu Partidul Șor ar trebuie să dea replică la aceste interogații. 

Noi suntem pentru tot ce este în limitele legislației în vigoare. Întrebarea aceasta eu cred că nu trebuie să fie adresată nouă. Ceea ce ține de raportul Kroll, noi ne cerem iertare, dar trebuie deja să plecăm”, a spus deputata, Marina Tauber.

Întrebată dacă cetățenii ar  putea avea acces la raport, deputat a mai menționat că: „Noi susținem tot ce este în limitele legislației în vigoare. Eu cred că nu noi, fracțiunea Partidului Șor influențăm publicarea raportului Kroll”, a spus deputata, Marina Tauber.

Blocul ACUM a invitat deputații, care nu sunt controlați de regimul oligarhic, la discuții transparente pe marginea pachetului de legi antioligarhic, intrat în Parlament pe data de 22 martie 2019. În același timp, ACUM a anunțat că nu vor da curs invitației lansate de șeful statului la ora 12:00 cu celelalte partide.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram