Singurii deputați care au venit la discuțiile lansate de Blocul ACUM sunt deputații partidului Șor. În timp ce aceștia au intrat în sală, Blocul ACUM au părăsit sala. În cele din urmă, deputata Marina Tauber a rămas pentru a răspunde la întrebările jurnaliștilor. Astfel, aceasta a fost întrebată de mai multe ori despre raportul Kroll și furtul miliardului, însă a menționat că nu Partidul Șor ar trebuie să dea replică la aceste interogații. 

Noi suntem pentru tot ce este în limitele legislației în vigoare. Întrebarea aceasta eu cred că nu trebuie să fie adresată nouă. Ceea ce ține de raportul Kroll, noi ne cerem iertare, dar trebuie deja să plecăm”, a spus deputata, Marina Tauber.

Întrebată dacă cetățenii ar  putea avea acces la raport, deputat a mai menționat că: „Noi susținem tot ce este în limitele legislației în vigoare. Eu cred că nu noi, fracțiunea Partidului Șor influențăm publicarea raportului Kroll”, a spus deputata, Marina Tauber.

Blocul ACUM a invitat deputații, care nu sunt controlați de regimul oligarhic, la discuții transparente pe marginea pachetului de legi antioligarhic, intrat în Parlament pe data de 22 martie 2019. În același timp, ACUM a anunțat că nu vor da curs invitației lansate de șeful statului la ora 12:00 cu celelalte partide.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!