/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Incident la Soroca! Osemintele unei femei de 64 de ani, găsite într-o gospodărie părăsită

missing
03 aprilie 2019, ora 12:45

Osemintele unei femei de 64 de ani au fost găsite într-o gospodărie părăsită din satul Hristici, Soroca. Victima a fost recunoscută de către rude după haine, încălțăminte și dantura care era dintr-un metal galben.

„Osemintele sus menționate la examinarea vizuală nu prezintau careva semne de moarte violentă. Ulterior acestea au fost ridicate și trimise spre examinare către medicul legist pentru stabilirea cauzei decesului”, a declarat ofițerul de presă al Inspectoratul de Poliție Soroca, Svetlana Talpă.

Potrivit oamenilor legii femeia ar fi bolnavă psihic și era întreținută de rude. În vara anului 2018 aceasta dispăruse de la domiciliu și plecase într-o direcție necunoscută. Atunci femeia a fost anunțată în căutare.

Despre acest incident, poliția a fost anunțată pe data de 2 aprilie curent, de către o consăteană, care uneori supraveghea gospodăria părăsită.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram