Osemintele unei femei de 64 de ani au fost găsite într-o gospodărie părăsită din satul Hristici, Soroca. Victima a fost recunoscută de către rude după haine, încălțăminte și dantura care era dintr-un metal galben.

„Osemintele sus menționate la examinarea vizuală nu prezintau careva semne de moarte violentă. Ulterior acestea au fost ridicate și trimise spre examinare către medicul legist pentru stabilirea cauzei decesului”, a declarat ofițerul de presă al Inspectoratul de Poliție Soroca, Svetlana Talpă.

Potrivit oamenilor legii femeia ar fi bolnavă psihic și era întreținută de rude. În vara anului 2018 aceasta dispăruse de la domiciliu și plecase într-o direcție necunoscută. Atunci femeia a fost anunțată în căutare.

Despre acest incident, poliția a fost anunțată pe data de 2 aprilie curent, de către o consăteană, care uneori supraveghea gospodăria părăsită.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!