Mâine, 4 aprilie va fi sistată circulația transportului public pe drumul local L455 (Chișinău – Budești – M5), tronsonul (acces comuna Budești – M5). Măsura este luată în legătură cu necesitatea desfășurării lucrărilor de reparație a arterei de circulație menționate.

„Totodată, în perioada 4 și 18 aprilie curent, va fi sistată circulația autocamioanelor pe traseul Chișinău-Budești, inclusiv pe strada Chișinăului din comuna Budești”, informează Primăria municipiului Chişinău.

În urma executării lucrărilor de reabilitare a asfaltului pe drumul L455, circulația rutelor municipale de transport public va fi organizată după cum urmează:

-Ruta de autobuz nr. 38: de pe traseul Chișinău – Vadul lui Vodă, prin satul Budești, pe str. Chișinăului până la traseul M5, traseul M5, str. Budeștii Noi și în continuare pe traseul stabilit; Retur – pe același traseu.

-Ruta de microbuz nr. 151: de pe traseul Chișinău – Vadul lui Vodă, prin satul Budești pe str. Chișinăului și str. Izvorul Vieții, până la traseul M5, traseul M5, str. Sfânta Maria și în continuare pe traseul stabilit; Retur – pe același traseu.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!