/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Un bărbat din Comrat, reținut în timp ce mituia niște polițiști cu cinci mii de ruble

missing
03 aprilie 2019, ora 09:23

Un bărbat din satul Congaz, raionul Comrat, a fost reținut ieri, în timp ce mituia niște polițiști cu cinci mii de ruble, pentru ca aceștia să nu-l documenteze pentru că a urcat beat la volan și a refuzat să treacă și testarea alcoolscopică.

„Pe marginea acestui caz a fost inițiată o cauză penală în baza indicilor infracțiunii prevăzute de art.325 alin (1) Cod Penal (corupere activă). Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 6 ani de închisoare cu amendă în mărime de la 2000 până la 4000 unităţi convenţionale”, se menționează într-un comunicat de la SPIA.

Suspectul  a fost reținut pe un termen de 72 ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram