Un troleibuz de ultima generație, promis de Primărie, va fi prezentat astăzi în premieră la expoziția „Moldenergy”, care se va desfășura la „Moldexpo”. Autovehiculul cu propulsie autonomă este dotat cu baterii reîncărcabile, dispune de camere de supraveghere în interior, prize USB și sistem de condiționare a aerului.

Potrivit autorităților municipale, troleibuzul va fi prezentat publicului în cadrul expoziției de profil, unde va fi abordat conceptul de energie inteligentă (Smart Energy) și eficientizarea energetică.

Î.M. „Regia Transport Electric Chișinău” va participa, în premieră, la expoziția „Moldenergy”, care se va desfășura în perioada 3-6 aprilie 2019, la CIE „Moldexpo”.

Imaginile de la expoziție le puteți vedea mai jos.

 

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!