Război în Ucraina, ziua 346: Mall bombardat și embargo pentru Rusia. Zelenski: "Vom lupta pentru a păstra fortăreața Bahmut"

/VIDEO/ Protest la Primăria Orhei. Tinerii din comunitatea Occupy Guguță au afișat pancarta dedicată lui Șor

04 aprilie 2019, ora 19:23

„Astăzi noi am recuperat de la poliție banerul nostru, buclucaș, a durat ceva timp, însă banerul nostru care a fost arborat acolo pe 14 februarie, a ajuns unde trebuia să ajungă, la destinatarul său”.

Cei trei tineri s-au prezentat astăzi la Judecătoria Orhei, pentru a constesta amenzile primite pe data de 14 februarie, pentru huliganism, însă ședința a fost amânată. Și, pentru că au recuperat pancarta au decis să o expună acolo unde și voiau inițial. Contactat de TV8, purtătorul de cuvânt al partidului Șor ne-a declarat că nu comentează aceste aberații. Tinerii activiști din comunitatea Occupy Guguță au fost reținuți de Poliția Orhei, după ce au afișat o pânză cu un mesaj pe fațada Primăriei Orhei. Mai apoi, ei au fost transportați la Spitalul Orășenesc pentru a fi supuși testului narcologic, iar ulterior au primit amendă pentru huliganism.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram