Pancarta anti-Șor în fața primăriei din Orhei. Tinerii din comunitatea Occupy Guguță au afișat bucata de pânză cu mesajul scris în rusă, citez: „Ilan Șor-naș liubimâi vor”, după ce l-au recuperat de la poliție. În februarie, oamenii legii au sechestrat pancarta și au aplicat o amendă activiștilor pentru că au făcut un protest similar, tot lângă primăria condusă de Ilan Sor. Purtătorul său de cuvânt a declarat că nu comentează aberațiile.

„Astăzi noi am recuperat de la poliție banerul nostru, buclucaș, a durat ceva timp, însă banerul nostru care a fost arborat acolo pe 14 februarie, a ajuns unde trebuia să ajungă, la destinatarul său”.

Cei trei tineri s-au prezentat astăzi la Judecătoria Orhei, pentru a constesta amenzile primite pe data de 14 februarie, pentru huliganism, însă ședința a fost amânată. Și, pentru că au recuperat pancarta au decis să o expună acolo unde și voiau inițial. Contactat de TV8, purtătorul de cuvânt al partidului Șor ne-a declarat că nu comentează aceste aberații. Tinerii activiști din comunitatea Occupy Guguță au fost reținuți de Poliția Orhei, după ce au afișat o pânză cu un mesaj pe fațada Primăriei Orhei. Mai apoi, ei au fost transportați la Spitalul Orășenesc pentru a fi supuși testului narcologic, iar ulterior au primit amendă pentru huliganism.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!