BERD și-a vândut cota de 8,84% deținută la Mobiasbanca din Moldova

05 aprilie 2019, ora 17:10

Potrivit unui comunicat al instituției, BERD a devenit acționar la Mobiasbanca în 2008 pentru a susține intrarea Groupe Société Générale în sectorul bancar din Moldova.

Groupe Société Générale a fost prima bancă străină care a intrat pe piața Republicii Moldova, iar BERD este mândră că a jucat un rol important în calitate de acționar în ultimii 10 ani. Suntem mulțumiți de realizările Mobiasbanca și de standardele sale înalte de guvernanță corporativă. Suntem fericiți că am contribuit la aducerea celor mai bune practici internaționale în sectorul bancar din Moldova și continuăm să avem încredere în perspectivele viitoare ale Mobiasbanca”, a declarat Angela Sax, șefa BERD în Moldova.

BERD este cel mai mare investitor instituțional din Moldova. De la începutul operațiunilor sale în țară, Banca a investit aproape 1,3 miliarde de euro în mai mult de 120 de proiecte din sectorul financiar, agrobusiness, energetic, infrastructură și producție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram