/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Adunau lunar cca 200 de mii de lei pentru vistieria „hoțească”. Un grup criminal, gestionat din penitenciar, destructurat

missing
05 aprilie 2019, ora 12:42

Potrivit procurorilor, lunar se colectau cca. 200 000 lei pentru susținerea organizației criminale.

Astfel, la trei aprilie, au fost efectuate zece percheziții dintre care cinci au fost efectuate în patru instituții penitenciare și cinci la domiciliile altor figuranți. În urma acestora, în celulele deținuților au fost depistate mai multe obiecte interzise, cum ar fi: telefoane mobile, înscrisuri de ciornă care denotă evidența financiară, cărți de joc, routere wi-fi, cartele SIM, dispozitive artizanale de consumare a drogurilor, etc.

La domiciliile altor figuranți, aflați la libertate, au fost depistate: înscrisuri de ciornă cu evidențe referitor la datorii acumulate de către potențialele victime ale grupului criminal, ordine de eliberare a mijloacelor financiare din instituții bancare, recipise, mijloace financiare.

Oamenii legii anunță că în continuare au loc un complex de acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor persoanelor implicate în activitate infracțională cât și stabilirea victimelor acțiunilor ilegale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram