Alexandru Botnari, cel care a câștigat un mandat de deputat în circumscripția nr. 38, Hîncești, și-a anunțat demisia din funcția de primar al orașului. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de facebook. Acolo edilul a mulțumit colegilor și orășenilor.

„Stimați Hânceșteni! Astăzi mi-am dat demisia din funcția de Primar al municipiului Hîncești. Vă mulțumesc din suflet tuturor care a-ți fost alături de mine și în deosebi mulțumesc familiei pentru răbdarea care au avut-o și susținerea acordată! Nu în ultimul rând doresc să mulțumesc mult colegilor Primăriei Hîncești de munca depusă zi de zi, care au adus la realizări și rezultate frumoase. Mult succes noului Primar interimar și colegilor în continuarea realizării proiectelor pentru orașul nostru drag HÎNCESTI”, a scris Botnari pe pagina sa de facebook.

În același timp, pe o altă pagină acesta anunță că în calitate de deputat va depune „străduințele necesare pentru a duce la îndeplinire misiunea încredinţată și doar împreună cu dvs., Republica Moldova are un viitor mai luminos, prosper, liber și democratic”, a scris Botnari.

În Hâncești, două străzi poartă numele tatălui și soacrei primarului democrat, Alexandru Botnari. Una se numește Chiril Botnari, iar cealaltă – Nadejda Odobescu. Edilul spune că cei doi au avut merite deosebite pentru oraș, deținând funcția de arhitect și director de școală, și că decizia a fost luată de consilierii locali. Între timp, majoritatea orășenilor habar nu au despre existența străzilor, dar și despre rolul rudelor primarului în dezvoltarea orașului Hâncești.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!