/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Ar vota-o deputații din ACUM pe Zinaida Greceanîi la funcția de președintă a Parlamentului? Răspunsul Maiei Sandu

09 aprilie 2019, ora 11:41

Deputații din Blocul ACUM nu vor accepta să discute despre candidatura Zinaidei Greceanîi, lidera PSRM, la funcția de președintă a Parlamentului. Declarația a fost făcută de Maia Sandu, președinta fracțiunii PAS Blocul ACUM, după ce socialiștii nu au venit azi la discuțiile inițiate de parlamentarii din Blocul ACUM.

„Nu ne interesează propunerile socialiștilor, pe noi ne interesează dezoligarhizarea statului”, a spus Sandu, întrebată de jurnaliști, dacă Blocul ACUM va susține candidatura lui Greceanîi la funcția de președinte al Legislativului.

Candidatura Zinaidei Greceanîi la funcția de speaker a fost anunțată astăzi de socialiști, în cadrul unui briefing de presă, după ședința Comitetului executiv politic al PSRM. Anterior, deputații din fracțiunea PP ȘOR l-au propus pe Ilan Șor la funcția de președinte al Parlamentului, iar cei de la ACUM, pe Andrei Năstase.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram