/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Doi copii și mama lor s-au intoxicat noaptea trecută cu fum, într-o locuință din Chișinău. Cauza incidentului

missing
09 aprilie 2019, ora 09:14

Doi copii de trei și cinci ani și mama lor în vârstă de 37 de ani s-au intoxicat cu fum, noaptea trecută, într-o locuință de pe strada Alba Iulia din Chișinău. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 23.14.

„Potrivit primelor informaţii, copii şi mama acestora  s-au intoxicat în somn, după ce în locuinţă a avut loc un scurtcircuit la o priză electrică. Încăperea a fost cuprinsă de fum, iar vecinii au alertat serviciile de urgenţă. În cel mai scurt timp copii şi femeia au fost preluaţi şi transportaţi pentru îngrijiri medicale la Institutul Mamei şi a Copilului din municipiul Chişinău în stare de gravitate medie”, se menționează într-un comunicat de la IGSU.

Circumstanţele cazului  urmează a fi stabilite.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă atenţionează populaţia să respecte regulile antiincendiare şi să verifice utilitatea echipamentelor electrice. Pompierii recomandă oamenilor să nu folosească echipamente uzate sau defecte, iar în cazul în care acestea prezintă pericol să invite echipe specializate pentru înlăturarea defectelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram