Primarul orașului Orhei, Ilan Șor, și-a anunțat astăzi demisia. Acesta a optat pentru funcția de deputat în Parlament. Potrivit lui Ilan Șor, atribuțiile de edil al orașului Orhei vor fi preluate de Diana Memeț, viceprimăriță de Orhei. Aceasta a fost primăriță interimară și în perioada campaniei electorale. 

„Dragii mei orheieni! Au trecut practic 4 ani de când mi-ați oferit mandatul, de când mi-ați încredințat orașul nostru. Iar astăzi mă mândresc. Mă mândresc pentru faptul că în acești ani visurile noastre s-au îndeplinit. Astăzi, Orheiul este orașul care i-a demonstrat întregii Moldove că schimbările în bine sunt posibile. Da, ne-au reușit multe, ne-au reușit un șir întreg de proiecte infrastructurale, sociale, am demonstrat țării că putem crește bugetul de 3 ori. Ne-au reușit aceste lucruri pentru că împreună facem o echipă imensă.

Vreau însă să Vă asigur că voi răspunde personal, și în continuare, pentru administrarea municipiului Orhei. Partidul ȘOR poartă responsabilitate pentru dezvoltarea municipiului”, a spus Ilan Șor.

Primarii, viceprimarii, președinții de raion și alți reprezentanți ai Autorităților Publice Locale care au fost aleși deputați au avut la dispoziție 30 de zile, de la data validării alegerilor, pentru a demisiona.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!