/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Strada Calea Ieșilor din Chișinău a fost iluminată. Autoritățile promit că vor aduce lumină și în curțile de bloc

missing
10 aprilie 2019, ora 09:46

O porțiune a străzii Calea Ieșilor din sectorul Buiucani al capitalei a fost iluminată. Potrivit autorităților municipale, aceasta este a zecea stradă iluminată în anul pe parcursul a circa jumătate de an. 

„În doar cinci luni am reușit să modernizăm cu corpuri de iluminat LED peste 27 km de drum. Astfel, acum avem 12 străzi mai iluminate, iar pe trei din ele nu a existat iluminat de 30 de ani”, susține primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu.

Potrivit autorităților municipale, în ultimele cinci luni au fost iluminate următoarele străzi: Calea Ieșilor, Calea Moșilor, Ciuflea și Viaduct, Muncești, Alba Iulia, Moscova, Kiev, Mircea cel Bătrân, Budești 2, Ion Creangă și Mihai Viteazul.

Conducerea Primăriei Chișinău afirmă că în perioada următoare lucrări de iluminare vor fi făcute și în curțile blocurilor de locuit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram