/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 643: Luptă grea, vămi închise, record dubios și lider influent! „Criza energetică din Europa s-a sfârșit”

/VIDEO/ Șor, despre negocierile dintre ACUM și PSRM: Îmi amintește de show-ul Dom 2

10 aprilie 2019, ora 13:18

„Acest spectacol îmi amintește de show-ul Dom 2, Mașa nu-l vrea pe Vasea, deoarece Vasea o vrea pe Sașa și așa mai departe în cerc. Sau emisiunea Jdi menia, eu te-am așteptat, dar tu nu ai venit sau Davai Pojenimsea”, a declarat Șor ironizând negocierile dintre PSRM și ACUM.

Totodată, deputatul s-a referit și la dorința Maiei Sandu de a deveni premier: „Fata de pe Mercur vrea să fie numită prim-ministru pentru că a găsit de unde se poate de împrumutat 30 de milioane. Dacă să judecăm după acest criteriu, atunci eu trebuie să fiu numit premier, pentru că eu cu siguranță, de la partenerii mei din vest voi împrumuta și 500 de milioane și mai mult, și de la cetățenii UE și de la cei din SUA”, a declarat Șor.

Liderul Partidului Șor a amintit și despre invitația lansată de ACUM deputaților din Parlament: „Reprezentanții noștri vin, iar cei care au invitat fug. Este ca în bancul cela: Veniți, când eu nu sunt acasă”. Cu referire la Partidul Socialiștilor, Șor a spus că aceștia suferă de vedetism. „A doua parte implicată, în general nu invită, suferă de vedetism, se vede că au uitat că au luat de două ori mai puține voturi decât liderul lor acum doi ani”, a declarat Șor.

Afirmațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă, la scurt timp după ce PSRM a lansat o invitație repetată blocului ACUM de a merge la discuții pentru formarea unei coaliții. La scurt timp, ACUM au remis un comunicat, în care voalat, au refuzat invitația.

TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram