Ilan Șor, președintele fracțiunii Parlamentare a partidului Șor, a ironizat pe seama negocierile dintre blocul ACUM și partidul Șor comparându-le cu câteva show-uri rusești, printre care Dom 2 și Jdi menia. Șor s-a referit și la Maia Sandu în poziția de premier, afirmând că aceasta consideră că merită funcția din cauza că a găsit de unde să împrumute bani, potrivit liderului Partidului Șor, în baza acestui criteriu el ar fi o candidatură mai bună.

„Acest spectacol îmi amintește de show-ul Dom 2, Mașa nu-l vrea pe Vasea, deoarece Vasea o vrea pe Sașa și așa mai departe în cerc. Sau emisiunea Jdi menia, eu te-am așteptat, dar tu nu ai venit sau Davai Pojenimsea”, a declarat Șor ironizând negocierile dintre PSRM și ACUM.

Totodată, deputatul s-a referit și la dorința Maiei Sandu de a deveni premier: „Fata de pe Mercur vrea să fie numită prim-ministru pentru că a găsit de unde se poate de împrumutat 30 de milioane. Dacă să judecăm după acest criteriu, atunci eu trebuie să fiu numit premier, pentru că eu cu siguranță, de la partenerii mei din vest voi împrumuta și 500 de milioane și mai mult, și de la cetățenii UE și de la cei din SUA”, a declarat Șor.

Liderul Partidului Șor a amintit și despre invitația lansată de ACUM deputaților din Parlament: „Reprezentanții noștri vin, iar cei care au invitat fug. Este ca în bancul cela: Veniți, când eu nu sunt acasă”. Cu referire la Partidul Socialiștilor, Șor a spus că aceștia suferă de vedetism. „A doua parte implicată, în general nu invită, suferă de vedetism, se vede că au uitat că au luat de două ori mai puține voturi decât liderul lor acum doi ani”, a declarat Șor.

Afirmațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă, la scurt timp după ce PSRM a lansat o invitație repetată blocului ACUM de a merge la discuții pentru formarea unei coaliții. La scurt timp, ACUM au remis un comunicat, în care voalat, au refuzat invitația.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!