/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Gaburici susține că Arena Chișinău a fost construită în proporție de 50%

missing
11 aprilie 2019, ora 15:04

Ministrul în exercițiu al Economiei și Infrastructurii (MEI), Chiril Gaburici, afirmă că Arena Chișinău a fost construită în proporție de 50 la sută. Ministrul a făcut declarațiile pentru Moldpres

„Noi ne-am implicat și la capitolul acte, autorizații, astfel încât să putem face lucrul rapid. A fost o provocare pentru toți cei implicați de a face lucrările într-o perioadă scurtă, rapid și la un înalt nivel al calității. Calitatea este cea mai importantă”, a spus Gaburici, potrivit sursei citate.

Ministrul în exercițiu a spus că obiectivul va fi inaugurat pe 14 octombrie 2019, așa cum a fost anunțat anterior.

Lucrările de construcție a Arenei Chișinău au început la mijlocul lunii octombrie 2018, acestea sunt efectuate de o companie din Turcia. Bugetul proiectului este de 43 de milioane de euro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram