/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ruslan Codreanu spune că i-a propus lui Andrei Năstase să-l numească primar interimar, dar acesta a refuzat

11 aprilie 2019, ora 20:05

Primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu spune că, după ce rezultatele alegerilor locale noi din Chișinău au fost anulate, el i-a propus lui Andrei Năstase să-l numească primar interimar printr-o dispoziție, dar acesta ar fi refuzat. Codreanu spune că și-a strâns și lucrurile din biroul primarului general, dar ulterior, a acceptat să preia interimatul funcției. Declarațiile au fost făcute în această seară în cadrul emisiunii Punctul pe Azi de la TVR Moldova.

L-am telefonat pe Andrei Năstase pentru a-l întreba dacă este adevărat că Ruslan Codreanu i-a propus să-l numească primar interimar, dar acesta a spus că nu comentează acest subiect, până când nu se va documenta și va asculta exact declarația lui Ruslan Codreanu.

Andrei Năstase a câștigat alegerile locale noi din Chișinău, care s-au desfășurat în luna iunie a anului trecut, dar rezultatele scrutinului au fost anulate ulterior de instanțele naționale de judecată, inclusiv Curtea Supremă de Justiție. Motivul invocat de magistrați a fost că Andrei Năstase a făcut agitație electorală în ziua tăcerii, într-un live pe Facebook, video care, în opinia judecătorilor, ar fi influențat rezultatele scrutinului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram