/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Filat ar fi fost fotografiat azi, pe o stradă din Chișinău

missing
12 aprilie 2019, ora 12:33

Ex-premierul Vlad Filat, care se află acum în detenție, ar fi fost fotografiat azi-dimineață pe o stradă din Chișinău. Acesta era însoțit de gardieni și ieșea dintr-o clinică stomatologică, scrie Publika.md.

Contactat de TV8.md, avocatul lui Vlad Filat, Victor Munteanu, a spus că nu poate să comenteze această informație. Apărătorul susține că nu se poate expune public vizavi de starea de sănătate a clientului său, dar afirmă că astăzi va avea o întâlnire cu acesta.

La ultima ședință de judecată în al doilea dosar al lui Vlad Filat acesta nu a fost escortat la judecătorie, din motiv că acesta ar avea probleme de sănătate. Avocatul ex-premierului Victor Munteanu a spus că acesta a suferit o intervenție medicală și are nevoie de o perioadă de recuperare.

În al doilea dosar intentat pe numele lui Vlad Filat fostul premier este acuzat de spălare de bani în proporții deosebit de mari. Apărătorii acestuia spun că el se declară nevinovat.

Vlad Filat a fost condamnat la data de 27 iunie 2016, de către magistraţii judecătoriei Buiucani, la nouă ani de închisoare. Ulterior decizia a fost menținută de Curtea de Apel Chișinău și Curtea Supremă de Justiție. Dosarul a ajuns la CtEDO. Fostul premier este învinuit de trafic de influenţă şi corupere pasivă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram