/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Încă un polițist de la Florești, încătușat de CNA. Le-ar fi fost complice celor doi, reținuți zilele trecute

missing
12 aprilie 2019, ora 11:27

Încă un polițist de la inspectoratul din Florești a fost reținut de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA), alături de cei doi, reținuți zilele trecute într-un dosar de trafic de influență. Acesta este bănuit că le-a fost complice celor doi și, împreună cu aceștia, ar fi pretins şi primit de la un bărbat 2 500 de euro pentru muşamalizarea unui dosar penal.

Zilele trecute doi poliţişti, unul angajat al IP Râşcani şi altul angajat al IP Floreşti, au fost reţinuţi de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie pentru trafic de influenţă. Potrivit denunțătorului, polițiștii susțineau că pot influența procurorul de caz să înlocuiască pedeapsa sub formă de arest preventiv cu una mai blândă, aplicată unui bărbat, bănuit de circulația ilegală a drogurilor în scop de înstrăinare. În urma acțiunilor de urmărire penală, toţi trei au fost reținuți pentru 72 de ore.

Dacă vor fi găsiți vinovați de comiterea infracţiunii trafic de influenţă, polițiștii riscă până la șase ani de detenție sau o amendă în mărime de până la zece mii de unităţi convenţionale. Procuratura anticorupție conduce urmărirea penală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram