/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Primele reacții ale ACUM și PDM, la declarațiile făcute de Igor Dodon, după ședința Consiliului Republican al PSRM

missing
12 aprilie 2019, ora 17:09

Deși poziția Partidului Socialiștilor după ședința Consiliului Republican al formațiunii a rămas aceeași, se pare că aceasta i-a luat totuși prin surprindere atât pe cei din Blocul ACUM, cât și pe cei din Partidul Democrat.

Contactat de TV8.md, deputatul Blocului ACUM Mihai Popșoi a spus că nu poate comenta deocamdată decizia socialiștilor și că vor veni ulterior cu o reacție.

La rândul său, deputatul democrat Vladimir Cebotari a spus că nici el nu poate comenta deocamdată. Reprezentantul PDM spune că urmează să discute cu colegii din partid, iar reacția o vor transmite prin intermediul serviciului de presă. Cebotari a mai spus că PD este un partide serios și de aceea deputații democrați nu fac declarații dispersate. La rândul său, Vitalie Gamurari, purtătorul de cuvânt al PDM, nu a răspuns la telefon.

Liderul informal al socialiștilor Igor Dodon, tot el președintele țării, a spus azi, după ședința Consiliului Republican al PSRM, că fracțiunea socialiștilor fie va ajunge la o înțelegere cu ACUM, fie va opta pentru alegeri anticipate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram