Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

politic

Blocul ACUM se întrunește în ședință și va anunța decizia vizavi de anunțul PSRM

15 aprilie 2019, ora 12:52
Distribuie:

Deputatul Radu Marian a declarat că în urma ședinței, blocul ACUM va veni cu o poziție la anunțul PSRM. Totodată, acesta a precizat că locul și ora evenimentului urmează să fie anunțate ulterior.

După ședința Consiliului Republican al PSRM, formațiunea a anunțat că decizia partidului rămâne neschimbată: ori coaliție cu Blocul ACUM, ori alegeri anticipate. Mai exact, PSRM a anunțat că este disponibilă să creeze o „majoritate parlamentară, cu guvern funcțional, și nu unul minoritar, cu Blocul Politic ACUM. Dacă nu, atunci anticipate”. Totodată, socialiștii au declarat că o coaliție cu PDM nu a fost examinată.

Șeful statului și liderul informal al PSRM a declarat că socialiștii vor patru poziții în viitorul Guvern: Ministerul Apărării, Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Afacerilor Interne și funcția de vicepremier pentru reintegrarea țării.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram