/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Blocul ACUM se întrunește în ședință și va anunța decizia vizavi de anunțul PSRM

missing
15 aprilie 2019, ora 12:52

Deputatul Radu Marian a declarat că în urma ședinței, blocul ACUM va veni cu o poziție la anunțul PSRM. Totodată, acesta a precizat că locul și ora evenimentului urmează să fie anunțate ulterior.

După ședința Consiliului Republican al PSRM, formațiunea a anunțat că decizia partidului rămâne neschimbată: ori coaliție cu Blocul ACUM, ori alegeri anticipate. Mai exact, PSRM a anunțat că este disponibilă să creeze o „majoritate parlamentară, cu guvern funcțional, și nu unul minoritar, cu Blocul Politic ACUM. Dacă nu, atunci anticipate”. Totodată, socialiștii au declarat că o coaliție cu PDM nu a fost examinată.

Șeful statului și liderul informal al PSRM a declarat că socialiștii vor patru poziții în viitorul Guvern: Ministerul Apărării, Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Afacerilor Interne și funcția de vicepremier pentru reintegrarea țării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram