Republica Moldova a cucerit 19 medalii la cea de a noua ediție a Europenelor de Karate Shotokan din Muntenegru. Bilanțul lotului condus de președintele Federației de Karate Shotokan, Serghei Isacenco este următor: trei medalii de aur, șase de argint și zece de bronz.

„Campioni europeni au devenit următorii sportivi din Bălți: Xenia Schiba la proba kumite individual, cadeți, 53 kg și Daniel Mutelica la proba kumite individual, cadeți, 62 kg. La proba kumite echipe, cadeți , 55 kg campioni au devenit: Daniel Mutelica, Marius Nistor, Artiom Gardaș și Nicolae Serediuc”, informează Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.

Argintul a fost cucerit de Vitalii Spînu, Nicolae Gazea, Dorin Avxentiev, Anastasia Cheptea, Andrei Drobot, Mihail Volontir și Sandu Gazea, iar pe treapta a treia a podiumului de premiere au urcat: Vasilii Dovzii, Andrei Iepure, Anastasia Spînu, Nicolae Gazea, Andrei Drobot, Vlad Ursul, Marius Nistor, Vitalii Spînu, Anastasia Cheptea, Dorin Avxentiev, Sandu Gazea și Danu Oprea.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!