/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

„Ce coaliție poate fi coordonată la Moscova?” Greceanîi neagă că PSRM a mers în Rusia pentru a discuta formarea unei coaliții

missing
17 aprilie 2019, ora 12:19

Ce coaliție poate fi coordonată la Moscova?” Ar fi mai bine ca oponenții să o coordoneze cu noi, pentru că este cu adevărat necesar să formezi o coaliție de guvernământ în Moldova”, a spus Zinaida Greceanîi răspunzând la întrebarea jurnaliștilor privind afirmațiile în public ale oponenților precum că deputații socialiști au venit au mers la Moscova pentru a „coordona coaliția”.

Greceanîi a mai menționat că PSRM a venit cu o propunere către partidele din blocul ACUM pentru a forma o coaliție, împreună, potrivit ei, ar avea 61 de mandate ceea ce le permite alegerea Președintelui Parlamentului și formarea unui guvern. Totodată, lidera PSRM și-a exprimat regretul că blocul ACUM care are doar 26 de mandate și-ar dori să dețină toată puterea.

În același timp, Greceanîi exclude posibilitatea formării unei coaliții dintre ACUM și PDM, explicând că liderii blocului au anunțat despre acest lucru, însă potrivit ei, asta nu înseamnă că ei doar trebuie să ceară.

Precizăm că blocul ACUM a anunțat că nu-și doresc alegeri anticipate, însă nici nu doresc o coaliție cu PSRM, propunând crearea unui grup de lucru. Fapt respins de socialiștii, care au precizat că ei doresc doar o coaliție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram