/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

CNA a reținut un individ într-un Centru Comercial din Chișinău! Acesta ar fi încercat să vândă un permis de conducere

missing
17 aprilie 2019, ora 10:02

Un bărbat din Anenii Noi i-a promis unei persoane că o va ajuta să obțină mai ușor permisul de conducere de categoria B, în schimbul a 400 de euro. Acesta a fost însă denunțat și ulterior, reținut de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA).

Potrivit CNA, bănuitul ar fi susținut că poate influența membrii comisiei de examinare din cadrul Agenţiei Servicii Publice să aranjeze susținerea cu succes a examenelor şi eliberarea ulterioară a permisului de conducere.

În urma acumulări materialului probator, bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii, prevăzută de art. 326 alin.(2), lit. b) Cod penal- trafic de influență.

Bărbatul a fost reţinut în parcarea unui Centru Comercial din capitală.

Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la șase ani de închisoare sau o amendă de până la 10 000 unități convenționale.

Orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive şi irevocabile de judecată.

Procuratura anticorupție conduce urmărirea penală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram