/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Cum va circula transportul public din Chișinău de Paști și de Paștele blajinilor

missing
19 aprilie 2019, ora 16:30

De Paști, troleibuzele și autobuzele Chișinău vor circula până la ora 24:00, iar microbuzele își vor putea prelungi regimul de lucru, în funcție de fluxul de călători. O dispoziție în acest sens a fost emisă de primaru interimar al capitalei Ruslan Codreanu.

De asemenea, potrivit aceleiași dispoziții, în zilele de 27, 28 și 29 aprilie, precum și în zilele de 5 și 6 mai, responsabilii de la Direcția transport vor stabili după necesitate numărul de vehicule care circulă pe rutele de autobuz nr. 10, nr. 26 și nr. 28.

Ca și în anii precedenți, de Paștele blajinilor, în capitală vor fi organizate rute suplimentare de autobuz, care vor duce spre cimitirele din oraș, iar călătoriile cu aceste vehicule vor fi gratuite. Astfel, vor fi organizate rutele de transport nr 27, C și D.

Ruta de autobuz D va circula pe itinerarul: bd. Renașterii Naționale (Circul) – Cimitirul Sf. Lazăr. Pe linie vor fi puse 25 de vehicule. Autobuzele vor circula de la ora 7:00 la ora 20:00.

Ruta de autobuz C va circula pe itinerarul str. Vasile Alecsandri – str. Doina (Cimitirul Lazăr). Pe linie vor fi puse zece autobuze.

Ruta de autobuz nr. 27 va circula pe itinerarul bd. Renașterii Naționale (Circul) – str. Doina (Cimitirul Sf. Lazăr). Pe această rută, de asemenea, vor circula zece vehicule.

Orarele de circulație a autobuzelor de pe liniile D și nr. 27 se vor stabili ulterior.

De asemenea, în zilele de 5 și 6 mai, responsabilii de la Direcția transport vor stabili, în funcție de fluxul de pasageri, numărul vehiculelor care cor fi puse pe linie.

Totodată, în zilele de 5 și 6 mai, microbuzele cu numerele 184, 132, 134 și 162 vor circula până la Cimitirul Sfântul Lazăr.

Tot de Paștele blajinilor, în zilele de 5 și 6 mai, va fi sistată circulația transportului cu excepția celui public, pe str. Doina, tronsonul cuprins între str. Socoleni și intrarea principală în Cimitirul Sf. Lazăr.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram