/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO. UPDATE/ Accidentul de la Drochia: Poliția locală infirmă că victimele sunt mamă și fiică. Cum s-a produs, de fapt, accidentul

missing
19 aprilie 2019, ora 17:09

UPDATE: Ofițera de presă a inspectoratului de poliție din Drochia, Eugenia Molceanov, infirmă informația publicată de șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, precum că victimele accidentului erau mamă și fiică. De fapt, a fost lovită doar persoana adultă – o femeie de 56 de ani. Acesta traversa strada neregulametar și a fost lovită de un BMW. După ce a fost tamponată, femeia a fost aruncată pe acostament și a lovit la rândul ei o fetiță șapte ani.

Atât persoana adultă, cât și minora au fost preluate de o ambulanță.

Accidentul s-a produs la ora 15:28. La volanul BMW-ului se afla un tânăr de 30 de ani. Acesta conducea regulamentar și nu era în stare de ebrietate, potrivit Poliției.

Toate circumstanțele producerii accidentului sunt cercetate de Poliței.

O mamă și fiica ei minoră au fost tamponate de o mașină, în timp ce traversau strada. Accidentul a avut loc cu ceva timp în urmă la Drochia. Potrivit șefului adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, cele două pietone traversau strada neregulamentar.

„În acest caz, consider că mama și fiica minoră au fost tamponate din cauza iresponsabilității mamei, care și-a pus viața sa și a fiicei în pericol”, a comentat Cavcaliuc.

Acesta îndeamnă părinții să-i învețe pe copii regulile de circulație și să traverseze regulamentar, pentru a nu-și pune viața în pericol.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram