/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 643: Luptă grea, vămi închise, record dubios și lider influent! „Criza energetică din Europa s-a sfârșit”

Și Chirtoacă va face o donație simbolică pentru restaurarea Catedralei Notre Dame. Câți euro e gata să jertfească liderul PL

19 aprilie 2019, ora 09:49

Președintele Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, spune că tragedia legată de incendiul de la Paris, în urma căruia renumita Catedrală Notre Dame a fost distrusă, l-a afectat personal și este gata să facă și el o donație pentru restaurarea clădirii istorice.

Dorin Chirtoacă zice că va face o donație simbolică: „Cred că până la 50 de euro, nu cred că este o contribuție semnificativă, dar una simbolică, pentru a fi alături de poporul francez, care a fost alături de noi sute de ani la rând”, a spus Dorin Chirtoacă, la emisiunea Puterea a Patra de la N4.

Incendiul de Catedrala Notre Dame de Paris s-a produs pe 15 aprilie. Pompierii au luptat cu flăcările timp de circa nouă ore. După tragedie mai multe persoane publice au anunțat că vor face donații, unele în valoare de câteva milioane de euro, pentru reconstrucția Catedralei.

Vezi și:

TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram