Astăzi, 21 aprilie are loc turul doi al alegerilor prezidențiale din Ucraina. În acest sens, Ambasada Ucrainei în Republica Moldova vine cu o precizare și informează că cetățenii ucraineni care sunt pe teritoriul Republicii Moldova, pot vota pentru unul din cei doi candidați: actualul preşedinte Petro Poroşenko şi actorul de comedie Volodimir Zelenski în incinta Ambasadei Ucrainei în R. Moldova.

Astfel, № 900055, la Ambasadei Ucrainei în R. Moldova, de pe adresa: mun. Chișinău, str. V. Lupu, 17 este adresa unde cetățenii Ucrainei  își pot exercita votul. Aceștia sunt așteptați începând cu ora 08:00 și până la ora 20:00.

Astăzi, au loc alegerile prezidențiale din Ucraina. Timp de nouă ore cetățenii vor vota unul din cei doi candidaţi: Petro Poroşenko şi Volodimir Zelenski.

Alegerile prezidențiale se desfășoară în 200 de raioane, în care sunt create 29 982 de comisii electorale. În total, aproximativ 30,3 milioane de persoane au fost înscrise în registrul electoral.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!