/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Drumarii din Chișinău au început reparațiile curente ale străzilor. Cât va cheltui Primăria pentru aceste lucrări

missing
22 aprilie 2019, ora 17:07

Drumarii din Chișinău au început, de astăzi, să facă reparații curente ale porțiunilor de străzi care sunt distruse. Lucrările vor dura trei luni de zile și se vor face atât ziua, cât și noaptea. 

Potrivit autorităților municipale, se va intervenit prioritar pe străzile principale din oraș, după care vor fi reparate arterele secundare.

Drumurile se vor freza noaptea, iar ziua, între orele 9:00 și 16:00 se vor așterne asfaltul.

„Lucrările de reparație a străzilor principale din sectoare vor fi executate de Î.M. Regia „Exdrupo”, iar pentru străzile secundare vor fi contractați suplimentar, operatori privați de profil”, se menționează într-un comunicat de la Primăria Chișinău.

Volumul total al lucrărilor este evaluat la circa 63 mii m2 de drum, iar costul lucrărilor planificate este 20 de milioane de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram