/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Modele noi de troleibuze, în Chișinău! Cum vor arăta și când le vom vedea pe străzi

missing
22 aprilie 2019, ora 11:42

Autoritățile municipale anunță că, în toamna acestui an, pe străzile din Chișinău vor începe să circule două troleibuze articulate, de model nou. 

Din spusele lui Ruslan Codreanu, troleibuzele sunt asamblate la Chișinău, și vor începe să circule prin capitală la sfârșitul lunii septembrie a acestui an.

„Vreau să înlocuim două dintre vehiculele de acest fel care circulă pe linia 22 cu altele noi și confortabile. Vom reuși astfel să reducem blocajele de pe bd. Ștefan cel Mare și să transportăm mai mulți pasageri în orele de vârf”, a comentat Ruslan Codreanu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram