/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Sandu, despre un eventual dosar pe numele lui Plahotniuc: „Sunt probe salvate de unii procurori, care așteaptă momentul potrivit”

22 aprilie 2019, ora 11:29

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, susține că sunt procurori care păstrează anumite probe împotriva liderului Partidului Democrat (PD), Vladimir Plahotniuc, iar acestea vor fi făcute publice la momentul potrivit. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la TV8.

„Mi-au zis oamenii că există dovezi și probe salvate de unii procurori care așteaptă momentul potrivit”, a menționat lidera PAS.

Întrebată dacă retragerea lui Plahotniuc din politică ar schimba starea lucrurilor în Republica Moldova, Sandu a declarat că sunt mai mulți oameni în anturajul liderului PD care ar trebui să se retragă.

„Nu este un personaj politic credibil și nu e vorba doar despre Plahotniuc. Sunt oameni care dețin funcții, care au fost realeși în Parlament. Este vorba despre Filip, Candu și așa mai departe. Noi știm cine sunt cei apropiați anturajului și datorită cărora regimul se ține”, a punctat aceasta.

Am încercat să solicităm telefonic o replică de la purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gamurari, însă acesta are telefonul deconectat.

Emisiunea Cutia Neagră, moderată de Mariana Rață, poate fi urmărită în fiecare zi de duminică, la ora 20:00 și, în reluare, luni, la ora 19:45, la TV8. De asemenea, puteți urmări Cutia Neagră pe Facebook și Instagram.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram