/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Voronin nu a mers să-i aducă un omagiu lui Lenin, iar fiul său Oleg, în loc să ne spună unde e tatăl, ne-a trimis în...

missing
22 aprilie 2019, ora 13:39

Președintele Partidului Comuniștilor (PCRM), Vladimir Voronin, nu a venit azi la Moldexpo, unde, tradițional, comuniștii se întâlnesc pe 22 aprilie, să-i aducă un omagiu lui Vladimir Lenin, născut în această zi. Colegii săi de partid însă au fost prezenți, inclusiv și fiul liderului PCRM Oleg Voronin, care, întrebat de jurnaliști unde este Vladimir Voronin, le-a spus reporterilor: „Idite v zadnitsu” (n.r. duceți-vă în fund).

Oleg Voronin purta o discuție cu fostul deputat comunist Constantin Starîș și a fost deranjat de faptul că reporterii i-au întrerupt discuția.

„Lăsați-ne în pace, noi purtăm un dialog! Ne întâlnim foarte rar. Gata, duceți-vă într-un loc!”, a spus Oleg Voronin.

Totuși, la insistența reporterilor, Constantin Starîș a spus că domnul Voronin lipsește, din motive personale. Acesta nu cunoaște unde se află liderul PCRM, dar spune că se simte bine: „Am vorbit la telefon. Totu-i bine”, a spus Starîș.

Mai mulți membri și simpatizanți ai PCRM s-au adunat azi la bustul lui Vladimir Lenin din Chișinău, pentru a-i aduce un omagiu bolșevicului, născut în această zi, acum 149 de ani.

Un reportaj la acest subiect, realizat de reporterul Sergiu Niculiță, urmăriți deseară, în buletinele de știri de la TV8, de la ora 19:00 și 21:00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram