Președintele Partidului Comuniștilor (PCRM), Vladimir Voronin, nu a venit azi la Moldexpo, unde, tradițional, comuniștii se întâlnesc pe 22 aprilie, să-i aducă un omagiu lui Vladimir Lenin, născut în această zi. Colegii săi de partid însă au fost prezenți, inclusiv și fiul liderului PCRM Oleg Voronin, care, întrebat de jurnaliști unde este Vladimir Voronin, le-a spus reporterilor: „Idite v zadnitsu” (n.r. duceți-vă în fund).

Oleg Voronin purta o discuție cu fostul deputat comunist Constantin Starîș și a fost deranjat de faptul că reporterii i-au întrerupt discuția.

„Lăsați-ne în pace, noi purtăm un dialog! Ne întâlnim foarte rar. Gata, duceți-vă într-un loc!”, a spus Oleg Voronin.

Totuși, la insistența reporterilor, Constantin Starîș a spus că domnul Voronin lipsește, din motive personale. Acesta nu cunoaște unde se află liderul PCRM, dar spune că se simte bine: „Am vorbit la telefon. Totu-i bine”, a spus Starîș.

Mai mulți membri și simpatizanți ai PCRM s-au adunat azi la bustul lui Vladimir Lenin din Chișinău, pentru a-i aduce un omagiu bolșevicului, născut în această zi, acum 149 de ani.

Un reportaj la acest subiect, realizat de reporterul Sergiu Niculiță, urmăriți deseară, în buletinele de știri de la TV8, de la ora 19:00 și 21:00.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!