/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Usatîi spune că el putea să fie un Zelenski de Moldova, dacă în 2016 „îi permiteau” să candideze la prezidențiale

missing
23 aprilie 2019, ora 08:25

Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru (PN), afirmă că succesul pe care l-a obținut Vladimir Zelenski la alegerile prezidențiale din Ucraina putea să-l obțină el, acum aproximativ trei ani, la scrutinul prezidențial din Republica Moldova, dacă „îi permiteau” să candideze. 

Usatîi a spus, într-un live pe rețelele de socializare, că el putea să demonstreze cum o persoană nou-venită în politică a reușit să obțină rezultate uimitoare într-un timp scurt.

Liderul PN ma spune că partidul său a obținut un scor mic la alegerile parlamentare din motiv că el personal nu a putut să candideze.

Totuși, inspirat de victoria lui Zelenski în Ucraina, Usatîi spune că are de când să revină pe scena politică din Moldova.

Renato Usatîi, care în prezent s-ar afla la Moscova, spunea încă acum un an că va reveni în Republica Moldova până la alegerile parlamentare. Acesta se află în Federația Rusă, după ce pe numele său a fost pornit un dosar penal pentru tentativă de omor. Usatîi respinge acuzațiile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram