/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Maia Sandu nu-și va dona primul salariu de deputat. Ce a făcut cu banii

missing
23 aprilie 2019, ora 11:47

„Fiecare cu treaba lui. Ei ar trebui să nu fure și atunci ar face un lucru mai bun. Un salariu poate fi donat, mai multe nu, dar atunci când o fac pentru lucruri populiste – e treaba lor”, a menționat aceasta.

Totodată, Maia Sandu a declarat că continuă să trăiască din economii, iar munca pe care o depune zilnic este una de voluntariat.

„Dacă consultați declarația de avere din 2015, de când am plecat din Guvern – suma s-a micșorat foarte mult. Nu am avut alt venit. Eu am lucrat (n.r. în acest timp), dar am făcut voluntariat. Dacă mă întrebați pe mine pentru ce am cheltuit banii (n.r. din primul salariu de deputat) – pot să vă spun. Am fost și am plătit o parte din costurile de reparație a mașinii după campania electorală. Drumurile eu le știu pe de rost. Pot să le spun celor care au promis „drumuri bune”, să le spun câte gropi și unde sunt”, a punctat președinta PAS.

Emisiunea Cutia Neagră, moderată de Mariana Rață, poate fi urmărită în fiecare duminică la 20.

De asemenea, puteți urmări Cutia Neagră pe Facebook și Instagram.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram