/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Nata Albot, despre cum a participat soțul ei, Andrei Bolocan, la nașterea lui Noah: „Andrei plânge și asta e așa de frumos”

missing
23 aprilie 2019, ora 15:15

La nașterea lui Noah, fiul Natei Albot și a lui Andrei Bolocan, au participat ambii părinți. Nata spune că Andrei a asistat la venirea micuțului pe lume și consideră că acest lucru este unul firesc.Andrei plânge și asta e așa de frumos”, a spus jurnalista, povestind despre experiența ultimei nașteri, la emisiunea Iubește viața de la TV8.

„Andrei este un tată foarte bun; eu mă simt o norocoasă să am un asemenea partener de viață. Este un om foarte sensibil, are instinctul patern destul de bine dezvoltat. Are o relație foarte specială cu Magda, mai bună decât o am eu, așa consider dintr-o parte. Are răbdare cu ea. Așa cum pregătește Andrei  micul dejun pentru Magda eu niciodată nu o să-l pregătesc”, a povestit Nata Albot.

Jurnalista spune că, în opinia ei, este un lucru absolut normal atunci când la nașterea copilului participă ambii părinți: „Dacă un bărbat se teme să nu-și piardă interesul față de partenera sa, uitându-se cum ea naște, eu cred că este o relație în care sunt niște fisuri și le recunosc unul altuia, dar încep să le ascundă sub asemena chestii. Atâta timp cât ambii participă la un proces, e frumos să fie ambii și pe mai departe și în alte procese, mai plăcute sau mai puțin plăcute”, a spus Nata.

AICI puteți viziona emisiunea cu participarea Natei Albot, în întregime.

Emisiunea „Iubește Viața”, moderată de Tatiana Granciuc, poate fi privită de luni până vineri, la ora 18:00, la TV8.

Transmisiunea live o puteți urmări și pe pagina de Facebook TV8.md. Iar pentru a revedea cele mai picante momente din emisiune, abonați-vă la pagina de Facebook Iubește viața, la tv8.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram