Va candida Năstase pentru funcția de primar al Capitalei? Ce spun reprezentanții blocului ACUM

24 aprilie 2019, ora 11:58

„Acest lucru va fi decis în cadrul blocului ACUM, evident că există datoria lui Andrei Năstase pentru alegătorii din Chișinău. Desigur, dacă mă întrebați pe mine personal – eu consider că ar trebui, dar decizia va fi luată de blocul ACUM”, a declarat Slusari.

Totodată, colegul său deputatul PAS Mihai Popșoi a precizat că el mai probabil așa și va fi. „Blocul ACUM deja a luat o decizie privind participarea la alegerile locale în bloc, respectiv vom avea un candidat unic nu doar în Chișinău, dar și în toate localitățile din țară și de aceea probabilitatea este destul de mare ca anume decizia să fie direcția despre care ați întrebat dvs. Și era clar că pentru o parte din cetățeni că anume așa se vor derula lucrurile”, a precizat Popșoi.

Andrei Năstase a câștigat alegerile locale noi din Chișinău, care s-au desfășurat în luna iunie a anului trecut, dar rezultatele scrutinului au fost anulate ulterior de instanțele naționale de judecată, inclusiv Curtea Supremă de Justiție. Motivul invocat de magistrați a fost că Andrei Năstase a făcut agitație electorală în ziua tăcerii, într-un live pe Facebook, video care, în opinia judecătorilor, ar fi influențat rezultatele scrutinului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram