Purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vitalie Gamurari, spune că nu cunoaște, dacă cineva dintre deputații democrați va merge la Ierusalim după focul haric sau dacă va sponsoriza o asemenea deplasare pentru vreun reprezentant al Mitropoliei. 

„Nu pot să vă spun nimic, fiindcă, după câte eu am citit, compania Air Moldova asigură zborul pentru cei de la Mitropolia Moldovei ca să aducă focul de acolo, altă informație nu dețin”, a spus Vitalie Gamurari, contactat de TV8.md.

În același timp, reprezentantul PDM spune că fiecare deputat și-ar putea planifica individual o eventuală deplasare la Ierusalim, dar partidul nu organizează nimic în mod centralizat: „Nu cunosc pentru că, dacă și cineva planifică, asta este chestiunea individuală a fiecăruia, așa cum a fost și până acum, și n-a fost niciodată organizat ceva centralizat, de aceea nu pot nici să confirm nici să infirm din simplu motiv că nu există o așa informație, cel puțin eu nu cunosc o asemenea informație”, a spus Gamurari.

Un preot de la Fălești a făcut check-in pe Facebook, azi-dimineață, de la Aeroportul Internațional din Chișinău, spunând că zboară la Ierusalim, pentru a aduce focul haric, din banii deputatului democrat Eugen Nichiforciuc.

Eugen Nichiforciuc nu a răspuns la telefon pentru a ne oferi o reacție la acest subiect.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!