/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Preotul care a scris pe Faceebook că zboară la Ierusalim din banii lui Nichiforciuc, a venit cu o reacție, după ce presa i-a mediatizat postarea

missing
25 aprilie 2019, ora 15:51

Preotul Ion Zîmbreanu, care a scris azi-dimineață pe Facebook că zboară la Ierusalim după focul haric din banii deputatului democrat Eugen Nichiforciuc, a venit cu o reacție după ce presa i-a mediatizat check-in-ul făcut pe rețelele de socializare de la Aeroport. Acesta spune că mass-media a distorsionat mesajul.

„Regret enorm pentru interpretarea eronată de către instituțiile media a mesajului meu postat pe contul personal de facebook. Nu am confirmat faptul că Delegația oficială a Bisericii Ortodoxe din Moldova pentru aducerea Luminii Sfinte, condusă de către Înaltpreasfințitul Mitropolit VLADIMIR, este sprijinită financiar de către Dl deputat Eugen Nichiforciuc sau de către Partidul Democrat. Constat cu stupoare și mare părere de rău că unele instituții mediatice din Republica Moldova induce lumea în eroare. Îmi prezint public scuzele de rigoare în fața Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, pentru situația creată! Stimați reprezentanți ai presei din țara noastră, vă rugăm respectuos să nu distorsionați informațiile! Nu am spus că Partitul Democrat din Moldova a sprijinit financiar Delegația oficială a Bisericii Ortodoxe din Moldova pentru aducerea Luminii Sfinte la Chișinău! Iertați-mă! Sărbători binecuvântate!”, a scris preotul pe pagina lui de Facebook.

Menționăm că și purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vitalie Gamurari, a spus că PDM nu finanțează delegația Mitropoliei la Ierusalim, iar dacă cineva dintre deputații democrați a decis să sponsorizeze plecarea unui preot, a fost decizia lui individuală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram