/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

DGETS va porni o anchetă de serviciu pe numele șefei Direcției educație Buiucani, acuzată de Codreanu că a cumpărat o Skoda

26 aprilie 2019, ora 10:55

După ce cu trei zile în urmă, primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, a cerut „demisia benevolă” a conducerii Direcției Educație Buiucani, TV8 a contactat-o astăzi pe șefa Direcției Generale Educație a mun. Chișinău, Rodica Guțu pentru a vedea ce urmează să întreprindă în urma sesizării făcute de către edilul Capitalei.

„Urmează să inițiem o anchetă de serviciu. Totodată, vă informez că doamna Veronica Solomiţchi, de luni va ieși în concediu medical, la revenire o să putem să ne exprimăm detaliat pentru că o să solicităm și o notă explicativă”, a declarat șefa Direcției Generale Educație a mun. Chișinău, Rodica Guțu.

Întrebată dacă o va demite din funcție pe șefa Direcţiei educaţie Buiucani, Rodica Guțu a comunicat că acum nu se poate pronunța referitor la decizie până nu vor fi făcute investigațiile necesare.

Contactă de TV8, șefa Direcției Educație Buiucani, Veronica Solomiţchi nu a răspuns la telefon.

Precizăm că recent, Ruslan Codreanu a cerut și demisia șefei DETS Ciocana, Veronica Puiu, după ce s-a aflat că aceasta a admis ca Direcția să cumpere pentru școlile și grădinițele din sectorul Ciocana fructe de import de două ori mai scumpe decât cele autohtone.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram