Va fi cald, dar va ploua! În ce regiune a țării sunt posibile ploi în duminica Paștelui

26 aprilie 2019, ora 18:08

Meteorologii anunță vreme caldă în ajun și în duminica Paștelui, totuși, în regiunea de nord a țării sunt posibile ploi. 

Potrivit prognozelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), sunt posibile ploi slabe în partea de nord a țării. Minimele temperaturii aerului vor fi +5… +7 grade Celsius. Mâine ziua, maximele temperaturii aerului vor ajunge până la +23 de grade, în partea de nord a țării; +24 de grade, în centru și +25 de grade, la sud.

Duminică, va ploua mai abundent, pe timp de zi, tot în localitățile din nordul republicii. În noaptea de sâmbătă spre duminică minimele temperaturii aerului vor fi de +7… +9 grade, Celsius. În duminica Paștelui, la nord vor fi +23 de grade, în centru, maxim +24 de grade, iar la sud, maxim +25 de grade.

Precipitațiile vor continua și în pe parcursul săptămânii viitoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram